Rockbändi suosittelee meitä!

Nimettömänä pysyttelevä rockbändi testasi energiajuomiamme viime kesän aikana keikoillaan ja kirjoitti ylös huomioitaan tuotteista. Palautteet olivat positiivisia ja halusimmekin jakaa ne teidän kanssanne! Oli mukava kuulla, että tuotteemme auttoivat osaltaan bändin jäseniä jaksamaan läpi pitkän ja rankan keikkaputken! Nyt myös sinä voit hankkia itsellesi piristäviä juomiamme kaikista hyvinvarustelluista elintarvikeliikkeistä! Lue seuraavaksi mitä bändin jäsenet kertoivat tuotteistamme.

Ajoimme kesän aikana tuhansia kilometrejä ympäri Suomen eläen lähes koko kesän keikkabussissa. Tämä oli ajoittain hermojaraastavaa tilan ollessa vähissä viiden bändinjäsenen majaillessa samassa bussissa. Yöunet tahtoivat jäädä väliin, mutta keikat oli jaksettava vetää täysillä. Mietin usein, että moni faneistamme oli matkustanut kaukaa vain nähdäkseen meidät ja maksanut pääsylipun, joka monelle nuorelle saattaa olla kallis investointi, joten koin, että on meidän vastuullamme tarjota parastamme! Tämän vuoksi Leijona-energiajuomien kokeilujakso ei olisi voinut osua parempaan ajankohtaan! Huomasin, että juotuani Leijona-energiajuomaa piristyin lähes välittömästi ja piristävä vaikutus kesti usean tunnin ajan. Join usein tölkillisen Leijona-energiajuomaa juuri ennen keikkaa. Lempimakuni on ehdottomasti KimaltavaColaLeijona, joka maistuu aivan cola-juomalta ja on aika ekstremen näköistä, kun sen kaataa lasiin; juoma nimittäin ihan oikeasti kimaltaa!

Kesä on ollut rankka ja kiireinen! Olemme matkustaneet keikalta toiselle ja lepohetket ovat olleet vähissä. Kokeilin kesän aikana Leijona-energiajuomia ja jäin niihin koukkuun! Kaikki juomat maistuvat hyviltä ja piristävät nopeasti, mutta koska joudun tarkkailemaan painoani, valitsin useimmiten juomista sokerittoman kevytvaihtoehdon, joista lempimakuni on KevytSalmiakkiLeijona. Tykkään salmiakista ja tämä juoma maistuu kivasti lempikarkeiltani! En huomannut juurikaan eroa KevytSalmiakkiLeijonan ja vastaavan sokeria sisältävän juoman maun välillä; myös kevytjuoma maistui ihan yhtä hyvältä kuin sokeriakin sisältävä juoma, joten voin hyvin suositella sitä henkilöille, joiden täytyy minun laillani tarkkailla painoaan!

Käytin kesän aikana useaan otteeseen Leijona-energiajuomia piristyäkseni rankkojen matkustuspäivien ja keikkojen jälkeen tai saadakseni lisäpotkua keikkoihin. Voin todeta, että LeijonaEnergia todellakin antaa leijonan energiaa! Tunsin jo juotuani vain puoli tölkillistä LeijonaEnergiaa, että piristyin silminnähden! Pidän erityisesti siitä, että tuote on täysin suomalainen! Tuen mielelläni suomalaista työtä ja suomalaisia tuotteita, joten uskon, että jatkossakin tarvitessani energiajuomaa valintani osuu LeijonaEnergiaan. Lempimakujani ovat SitruunaLeijona, MansikkaLeijona sekä SalmiakkiLeijona. Pidin hieman enemmän sokerisista juomista kuin kevytvaihtoehdoista, vaikkei makuero ollutkaan suuri. Minun ei tarvitse tarkkailla painoani, joten aion jatkossakin valita jonkin sokeria sisältävistä vaihtoehdoista.

Näiden tuotteiden piristävä vaikutus on ilmiömäinen ja aion käyttää LeijonaEnergiaa jatkossakin aina silloin kun keikkaputki on kuumimmillaan. En voi käyttää ollenkaan sokeria, joten oli mukava huomata, että tuotteista on olemassa myös kevytversiot: KevytSitruunaLeijona, KevytMansikkaLeijona, KevytSalmiakkiLeijona sekä KevytKimaltavaColaLeijona. Vielä mukavampaa oli huomata, että myös kevytversioiden suunnittelussa on selkeästi nähty vaivaa! Valitettava tosiasia on, että monien tuotteiden osalta kevytversiot tuntuvat usein olevan laimeamman makuisia versioita niitä vastaavista sokeria sisältävistä tuotteista ja joskus jopa tuntuu, ettei kevytversioiden makuun ole kiinnitetty suurtakaan huomiota. Mutta näin ei ollut LeijonaEnergian kohdalla, vaan kaikki kevytversiot maistuivat erinomaisilta! En osaa valita näistä suosikkimakuani, sillä se riippuu hieman mielialastani; joskus kaipaan kirpeää sitruunaa, toisinaan makeaa mansikkaa ja joskus tuntuu, että on pakko saada salmiakin makuista juomaa. Pidän cola-juomista, joten KevytKimaltavaColaLeijona maistuu aina! Tämän juoman erikoisuus on sen kimalteleva ulkonäkö, mikä erottaa sen joukosta!

Voin sanoa, että testasimme LeijonaEnergiaa ääriolosuhteissa: koko kesän kestäneellä keikkakiertueella, eikä se tuottanut pettymystä! LeijonaEnergiaa piristää nopeasti ja tehokkaasti ja maistuu hyvältä. Pidin sekä sokeria sisältävistä että kevytversioista enkä osaa valita suosikkimakuani, koska kaikki juomat maistuivat niin hyviltä. Suosittelen!