Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä:

  • jos haluat saada lisätietoja tuotteistamme tai niiden sisältämistä ainesosista

  • jos haluat saada lisätietoja palveluistamme

  • jos haluat hankkia tuotteitamme elintarvikeliikkeesi, ravintolasi tai vastaavan elintarvikkeita myyvän yrityksesi tuotevalikoimiin

  • jos sinua kiinnostaa sponsorisopimus kanssamme; sponsoroimme mielellämme esimerkiksi SM-tason urheilijoita saadaksemme vastineeksi näkyvyyttä tuotteillemme

  • jos sinua kiinnostaa kanssamme tehtävä blogiyhteistyö tai jokin vastaava yhteistyö

  • jos haluat tehdä tuotereklamaation jostakin tuotteestamme tai
  • jos haluat antaa tuotteistamme mitä tahansa palautetta; sekä ruusut että risut ovat tervetulleita!

Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisätietoja tuotteistamme sekä laatii kanssasi tuotteiden hankintasopimuksen siinä tapauksessa, että haluat ottaa tuotteita elintarvikeliikkeesi valikoimiin. Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja se, että tuotteemme ovat täysin suomalaisia helpottaa tuotteiden laadunvalvontaa, mikä puolestaan takaa sen, että tarjoamamme tuotteet ovat aina parasta mahdollista laatua! Voimme kuljettaa tuotteet suoraan toimipisteeseesi varastoltamme. Tarjoamme myös kylmäkaappeja, joihin saat tuotteemme hyvin näkyville, vuokrattaviksi toimitiloihin edulliseen hintaan.

Vastaamme myös tuotereklamaatiotilanteissa ja sovimme kanssasi siitä miten voimme korvata pettymyksesi tuotteisiimme, jos et korkeasta laadustamme huolimatta jostakin syystä ole tuotteeseen täysin tyytyväinen. Otamme mielellämme vastaan myös mitä tahansa palautetta tuotteistamme; käytämme palautettasi tuotekehityksemme tukena.

Sponsoroimme myös aktiivisesti vähintään SM-tason urheilijoita ja toivomme saavamme vastineeksi näkyvyyttä tuotteillemme tervehenkisessä ympäristössä. Jos siis olet tällainen urheilija ja etsit sponsoria, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme yhdessä miettiä tilanteeseesi sopivaa ratkaisua.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä myös erilaisten lifestyle-blogien kanssa saadaksemme tuotteillemme lisää näkyvyyttä sekä saadaksemme aitoja käyttäjäkokemuksia sekä palautetta tuotteistamme. Jos sinulla on suosittu lifestyle-blogi ja kanssamme tehtävä yhteistyö kiinnostaa, otathan meihin pian yhteyttä! Kerrothan yhteydenotossasi millainen blogi sinulla on, kuinka usein päivität blogiasi sekä paljonko sinulla on yksittäisiä kävijöitä päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Kerrothan viestissäsi lyhyesti myös mahdollisesta aikaisemmasta kokemuksestasi blogimarkkinoinnin osalta. Toivomme, että kerrot myös blogisi url-osoitteen, jotta voimme tutustua siihen ennen kuin päätämme, olisiko blogisi sopiva yhteistyökumppani tuotteillemme.

Blogiyhteistyössä on olemassa monia erilaisia vaihtoehtoja; voimme sopia joko kertaluonteisesta yhteistyöstä tai pidempään jatkuvasta yhteistyöstä. Meillä on tarjolla graafikoiden valmiiksi suunnittelemia bannerimainoksia seurantakoodeineen, joita voimme tarjota blogiisi, jos katsomme sen sopivaksi yhteistyökumppaniksi. Olemme kuitenkin huomanneet, että bannereita tehokkaampi mainoskeino on sisältömarkkinointi, mikä tarkoittaa sitä, että kerrot blogissasi tuotteistamme sekä omista käyttökokemuksistasi niihin liittyen – mieluiten hyvien kuvien kera, joissa tuotteemme ovat selkeästi esillä. Tällaiseen blogipostaukseen on mahdollista liittää affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoista sinä saat prosentuaalisen korvauksen. Korvausten suuruudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja siihen vaikuttaa esimerkiksi blogisi suosio sekä yhteistyötapa. Toisinaan maksamme kertakorvauksen blogikirjoituksesta, mutta yleensä ansaitset etukäteen sovitun prosenttiosuuden blogiisi liitettyjen linkkien tai bannereiden kautta tehdyistä ostoista. Myös ansaitsemasi prosenttiosuus sovitaan tapauskohtaisesti ja sitä yleensä nostetaan, jos myyntiesi määrä ylittää tietyn etukäteen määritellyn määrän. Olemme joustavia sopiessamme blogiyhteistyön säännöistä, mutta otathan huomioon, että meille tulee paljon kyselyjä blogiyhteistyöhön liittyen emmekä valitettavasti voi mitenkään vastata niihin kaikkiin myöntävästi.

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-16 sekä lauantaisin kello 10-15. Voit joko soittaa meille numeroon +358 555 4432 tai lähettää meille sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@leijonaenergia.fi . Kerrothan viestissäsi mahdollisimman tarkasti mitä yhteydenottosi koskee sekä yhteystietosi, joista sinut saa kiinni toimistomme aukioloaikoina. Vastaamme viesteihisi mahdollisimman pian, mutta kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää 2-3 arkipäivää. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kymijoenkatu 135 A 10, 00490 Kouvola (3. kerros).  Varaathan ajan asiakaspalvelustamme ennen kuin tulet käymään toimistollamme keskustelemassa esimerkiksi mahdollisesta yhteistyöstä kanssamme! Toimistomme on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-16 sekä lauantaisin kello 10-15 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!